Workshop
Project

Workshop

Workshop – Acestea sunt planificate periodic pentru ca tu să poți crește ca dansator, amator sau profesionist, având la baza cunoștințe legate de istoria muzicii latino-americane, muzicalitate, hand shine, spinning, lady styling, men styling, conduit în club etc.

Cursuri pentru copii
Project

Cursuri pentru copii

Cursuri pentru copii – Pentru că știm că micuții sunt plini de energie și dornici să danseze în orice clipă, în fiecare weekend ne vedem cu piticii la cursuri de dans. Prin joacă învățăm primii pași de bachata și salsa, chichotelile și zâmbetele largi fiind parte importantă a coregrafiei! Cursurile sunt dedicate copiilor cu vârsta...

Atelier Coregrafie
Project

Atelier Coregrafie

Atelierul de coregrafie – Îți place să fii în lumina reflectoarelor? Perfect, atunci ești așteptat la atelierul de coregrafie unde vei învăța să dansezi alături de echipa SWA. De aici până pe scenele festivalurilor de salsa naționale și internaționale sunt doar câțiva pași…de salsa!

Kizomba
Project

Kizomba

Kizomba – Niciun stil latino- american nu poate egala senzualitatea kizombei care a devenit cel mai popular, și râvnit, dans al momentului. Kizomba s-a dezvoltat în ultimii ani ca stil de dans de sine stătător având ca rădăcini semba. Aceasta îmbină un tempo mai lent cu ritmuri intense de zouk.

Bachata Fusion
Project

Bachata Fusion

Bachata fusion – Dacă ai vrei să treci la următorul nivel îți propunem să cochetezi cu modulul de bachata fusion dedicat nivelului intermediar. În cadrul orelor de curs ne vom juca cu elemente de body movement, isolation și muzicalitate. Deci, trecem la the next level?

Salsa
Project

Salsa

Sunt 10 ani de când promovăm salsa ca stil de viață și ne mândrim cu faptul că suntem prima școală din România care a experimentat Salsa-Hip-Hop, introducând elementele de Poppin`, Lockin` sau Toprock în stilul de dans al comunității timișorene de salsa. Cu toate că reprezentăm doar o parte din comunitatea celor care iubesc stilul...