Despre noi

Sunt12 ani de când am pornit la drum sub numele de „Salsa With Attitude Dance School”. Suntem prima școală de salsa din Romania care promovează Salsa-Hip-Hop, introducând elemente de Poppin, Lockin’, Uprock, Toprock in SALSA – L.A.style.

Sună pompos, așa că o vom spune pe scurt: întotdeauna am crezut că pasiunea și munca pentru dans generează experiențe de neuitat, iar noi în cei 10 ani de dans am adunat o mulțime de clipe unice!

Ne dorim să contribuim, având alături comunitățile de salsa din întreaga țară, la dezvoltarea fenomenului SALSA. Cum? Simplu și eficient: prin cursurile susținute în cadrul școlii, prin promovarea evenimentelor de acest gen și, mai ales, prin încurajarea aborării unui stil de viață sănătos și ritmat!

Plonjează în lumea noastră și promitem că vei ateriza în siguranță direct pe ringul de dans alături de întreaga comunitate Salsa with Attitude!

Cursuri

Instructorul de dans este cel care te va ghida în noua ta aventură, de aceea avem grijă ca aceștia să aducă la curs bună dispoziție și o vastă experiență în domeniul dansului. Cursurile au loc la Palladium Dance Club, cel mai nou studio de dans din Timișoara, care pune la dispoziție un spațiu modern, extrem de confortabil.

Programul de cursuri propus de noi este variat și include: Salsa NY Style, Mambo, Bachata, Bachata sensual, Merengue, Kizomba, Rueda de Casino, Guaguanco, Cha Cha, Pachanga.

Acestea sunt structurate pe 4 nivele de dificultate: începători, intermediari, avansați, masterclass. Ziua și ora de curs sunt comunicate la începutul fiecărui modul, orice modificare fiind comunicată din timp.

Pentru cei care doresc să studieze în particular, oferim și ore private  (private class) pentru fiecare din cursurile susținute în cadrul școlii, indiferent de nivel.

Workshop-uri

Cu toate că programul de cursuri pe care ți-l propunem este unul complex, pentru aprofundarea stilurilor de dans sau a elementelor conexe, am pregătit și o serie de workshop-uri care se desfășoară periodic. Acestea nu sunt incluse în abonamentul lunar, ci participarea este condiționată de achitarea unei sume modice.

Workshop-urile care în timp au devenit reper pentru cursanții școlii noastre sunt: Man styling, Lady styling, Hand Shines, Conduita în club, Spining class, Istoria muzicii, Teoria muzicii, Muzicalitate.

De ce te ajută participarea la un workshop? Hai să o spunem așa: un workshop este precum o bucată de tort pe care o poți studia pe straturi înainte de a te bucura de ea în întregime. Crede-ne, tortul este periculos de savuros!