Salsa – Dansurile latino-americane au fascinat întreaga lume datorită ritmurilor pasionale și pline de energie. Te așteptăm la cursuri să descoperi alături de noi cât de fascinant este să îți trăiești viața în pași de dans! Împreună vom aborda stiluri precum salsa, bachata, cha-cha, merengue, mambo, ruenda de casino.

 

 

 

Bachata fusion – Dacă vrei să treci la următorul nivel îți propunem să cochetezi cu modulul de bachata fusion dedicat nivelului intermediar. În cadrul orelor de curs ne vom juca cu elemente de body movement, isolation și muzicalitate. Deci, trecem la the next level?

 

 

 

Kizomba – Niciun stil latino- american nu poate egala senzualitatea kizombei care a devenit cel mai popular, și râvnit, dans al momentului. Kizomba s-a dezvoltat în ultimii ani ca stil de dans de sine stătător, avându-și rădăcinile în semba. Aceasta îmbină un tempo mai lent cu ritmuri intense de zouk.

 

 

 

Atelierul de coregrafie – Îți place să fii în lumina reflectoarelor? Perfect, atunci ești așteptat la atelierul de coregrafie unde vei învăța să dansezi alături de echipa SWA. De aici și până pe scenele festivalurilor de salsa naționale și internaționale sunt doar câțiva pași…de salsa!

 

 

 

Cursuri pentru copii

Cursuri pentru copii – Pentru că știm că micuții sunt plini de energie și dornici să danseze în orice clipă, în fiecare weekend ne vedem cu piticii la cursuri de dans special dedicate lor! Prin joacă învățăm să facem primii pași de bachata și salsa, chichotelile fiind parte importantă a coregrafiei! Cursurile sunt dedicate copiilor cu vârsta între 6 și 11 ani.

 

 

 

Workshop – Acestea sunt planificate periodic pentru ca tu să poți crește ca dansator amator sau profesionist, având la baza cunoștințe legate de istoria muzicii latino-americane, muzicalitate, hand shine, spinning, lady styling, men styling, conduită în club etc.